Innlandsfiske

20080508152541_f80631f44d02ec407f23a6bda5ecbd72

Skogs- og fjellandskapet i Namdalen byr på mange fine muligheter for innlandsfiske både sommer og vinter. Det er hovedsakelig fjellørret/brunørret og røye som man finner i innlandsvannene i Namdalen hvor gjennomsnittsvekten varierer fra ca 0,2 til 1 kg avhengig av område og fiskevatn.

Oppstrøms tørrflue, nymphefiske, loch-style fiske, Namdalen kan by på mange fantastiske muligheter for deg som er ute etter å fange stor øretten. Fra fjelltraktene i øst til elevene og innsjøene i lavlandet finnes det mange særdeles gode fiskevann. Det finnes til og med strekninger i øvre delen av Namsen forbeholdt fluefiske etter ørett. Her kan du oppleve til dels grove ørrett!

Det meste av innlandsfiske tilbys i vatn med fiske fra land eller båt, men det finnes også spennende muligheter til å fiske med bl.a flue i mindre elver som løper mellom ulike innlandsvann. – Mange steder er det lov å fisk emed garn og/eller oter mens det andre steder kun er tillatt med stangfiske.

UtmarksCompagniet (74287101) er en av flere tilbydere av innlandsfiske, og kan i tillegg til fiske tilby overnatting på gårder eller i hytter av middels til høy standard.

Grong Fritidssenter (74312700) formidler salg av fiskekort og kontakt med tilbydere av innlandsfiskeprodukter.