Opløelva

20080514221903_af35456bef06c4fbdc82590ae4cabb22

Parti fra Opløvassdraget

Opløvassdraget ligger ved Salsbruket i Nærøy kommune ca 6 mil nord for Namsen. Betydelig vannføring gjør at elven tiltrekker seg mye laks og delvis også stor laks. Selv om den fiskbare elvestrekningen bare er på ca 150 meter tas det år om annet mellom 100 og 200 laks, de største helt opp mot 15 kg.  

Opløelva tilbyr et estuarfiske hvor 4 fiskehøler er laget slik at fiskeforholdene skal være interessante både ved høy og lav vannstand. – Elva inviterer til fiske med alle redskaps-typer, også enhånds fluestang for dem som vil ta sjansen på å utfordre de store “beistene” som skjuler seg i en etter forholdene liten elv. 

En tilrettelagt elvebredd inviterer til enkel adkomst og den stedlige gapahuken byr på muligheter for å grille og/eller spise sin mat under tak – eller kanskje søke ly for regnet om det skulle være godt “fiskevær”. – En kafe som ligger bare 200 meter fra elva byr også på muligheter for mat og drikke for dem som måtte ønske seg maten servert på fat. 

UtmarksCompagniet er eneste tilbyder av fiske i elven, og det selges inntil 8 fiskekort med booking og betaling via internett. Dette gjøres på nettstedet www.jakt-og-fiske.no